Antrame mače Anglijos komanda po gražios ir atkaklios kovos 1:2 nusileido italams. Tai reiškia, kad antrame ture susitiksiančių Urugvajaus ir Anglijos komandų dvikova vienai ekipai gali būti lemtinga.

Vis tik anglų rinktinės puolėjas Danielis Sturridge'as teigia, kad jo komandos draugai nejaučia jokios baimės prieš artėjantį mūšį - net jeigu dvikovoje jau žais puolėjas Luisas Suarezas.

„Tikiuosi, kad jis žais. Norime susikauti su Urugvajumi ir parodyti, ką mes iš tikrųjų galime“, - kalbėjo 24 metų puolėjas, įmušęs įvartį į italų vartus.

„Nėra jokios baimės ar nerimo - mes visi esame užsivedę“.

Anglo komandos draugas „Liverpool“ klube L. Suarezas praėjusiame Anglijos „Premier“ lygos sezone įmušė net 31 įvartį per 33 rungtynes, tačiau pirmose pasaulio čempionato rungtynėse su Kosta Rika urugvajietis nežaidė. Treneris Oscaras Tabarezas net ir esant kritinei situacijai nusprendė pasaugoti puolėjo, kuris atsigauna po gegužės 22 dieną atliktos kelio operacijos, sveikatą.

Vis tik D. Sturridge'as mano, kad ne vien L. Suarezas gali sužibėti Urugvajaus komandoje.

„Mes turime nugalėti Urugvajų. Bet ši komanda - ne tik Suarezas. Ta pati sąlyga galioja ir jiems. Žaidžia komandos, ne individualybės“, - sakė anglas.

„Gali būti geras žaidėjas savo lygoje, tačiau norint tapti vienu geriausiu visų laikų žaidėju reikia tai padaryti pasaulio taurėje“, - apie L. Suarezą kalbėjo Anglijos rinktinės treneris Roy'us Hodgsonas.

„Vis tik jis turi potencialo ir yra puikus futbolininkas“, - pridėjo strategas.

Diego Forlanas ir Luisas Suarezas

Pats L. Suarezas po treniruotės su žurnalistais kalbėti atsisakė, o jo komandos draugas Diego Forlanas sakė, kad po traumos atsigaunantis žaidėjas trokšta žengti į aikštelę.

„Labai svarbu, kad jis galėtų žaisti prieš Angliją. Laimei, jam treniruotėse sekasi gerai, todėl jis gali būti pasirengęs artėjančioms rungtynėms“, - žurnalistams pasakojo D. Forlanas.

Tuo tarpu Urugvajaus komandos strategas O. Tabarezas teigė, kad jis L. Suarezą į aikštę išleis tik žinodamas, kad puolėjas yra pasiruošęs 100 procentų. Treneris atskleidė, kad pats žaidėjas paprašė mačą su Kosta Rika pradėti ant atsarginių žaidėjų suolelio.

„Bet mes vis dar turime tris dienas iki rungtynių su anglais. Jeigu jo sveikata pagerės, yra galimybė, kad jis žais“, - kalbėjo O. Tabarezas.

Nepaisant trenerio nuogąstavimų, tikimasi, kad L. Suarezas dvikovą su Anglijos rinktine pradės starto sudėtyje. Šiuo metu urugvajiečiai D grupėje yra paskutiniai, o anglai - treti. Į turnyro aštuntfinalį žengs tik dvi geriausios grupės komandos.

Anglijos ir Urugvajaus rinktinių dvikova prasidės ketvirtadienį 22.00 val. Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)