G. Lewinas susižeidė šokinėdamas iš džiaugsmo prie komandos atsarginių suolo po D. Sturridge'o taiklaus smūgio šeštadienio rungtynėse Manause.

Ant vejos parkritusiam fizioterapeutui medicininę pagalbą iš karto suteikė Anglijos rinktinės gydytojai, iš stadiono jis buvo išgabentas neštuvais. Po mačo specialistas kartu su komanda parskrido į Rio de Žaneirą, kur toliau buvo prižiūrimas ekipos medicininio personalo. Ant G. Lewino kojos buvo uždėtas įtvaras, o pirmadienį jis neįgaliojo vežimėliu paliko rinktinės viešbutį ir išvyko į oro uostą.

„Jaučiuosi siaubingai. Ruošiantis šiam turnyrui buvo įdėta be galo daug darbo. Tačiau komanda turi puikų personalą, kuris užtikrins, kad žaidėjais būtų tinkamai pasirūpinta ir ateityje“, – teigė susižeidęs fizioterapeutas, su savo šalies rinktine dirbantis nuo 1996 metų.

Įdomu, jog ramentų prieš pasaulio futbolo čempionato pradžią prireikė dar vienam Anglijos nacionalinės komandos atstovui. Vyriausiojo trenerio Roy Hodgsono asistentui Ray Lewingtonui buvo atlikta skubi kelio operacija, bet specialistas į Braziliją atkako.

Primename, kad D. Sturridge'o įvarčio anglų pergalei nepakako: pirmame D grupės mače italai juos pranoko rezultatu 2:1.

Apmaudi G. Lewino trauma neprasprūdo pro akis interneto pašaipūnams, sukūrusiems animacinį filmuką apie kuriozišką incidentą:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)