Internautai suskubo pajuokauti, kad Schumis pabudo pačiu laiku, nes 19 valandą pasaulio futbolo čempionate savo pirmąsias G grupės rungtynes žais Vokietijos rinktinė, kuri susitiks su Cristiano Ronaldo vedama Portugalija.

Juokas juokais, bet šio mačo išvakarėse surengtoje spaudos konferencijoje vokiečių puolėjas L. Podolski iš tiesų kreipėsi į M. Schumacherį.

„Noriu pasveikinti gerą savo draugą, kuris, deja, negali čia būti. Kalbu apie M. Schumacherį. Jis yra pamišęs dėl futbolo ne mažiau nei mes visi. Linkime jo šeimai daug stiprybės. Jei mes laimėtume pasaulio čempionų titulą, jis labai nudžiugtų“, – pareiškė iš Kelno, esančio visai M. Schumacherio gimtojo Hiurto miesto, kilęs L. Podolskis.

M. Schumacheris yra aistringas ne tik Vokietijos nacionalinės komandos, bet ir FC „Koln“ bei „Newcastle United“ klubų fanas.

Primename, kad pirmadienį M. Schumacheris pabudo iš komos ir buvo išleistas iš Grenoblio ligoninės. AFP agentūros naujienų duomenimis, jis pervežtas į universitetinę ligoninę Lozanoje, Šveicarijoje, kur ir tęs savo reabilitaciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)