Jei turnyro šeimininkų brazilų aršiausiems priešams Pietų Amerikoje argentiniečiams šis pasaulio čempionatas jau 15-as, tai bosniai debiutavo planetos pirmenybėse.

Mačas Bosnijos ir Hercegovinos rinktinei prasidėjo tragiškai. Jau trečią minutę po baudos smūgio kamuolys nuo Seado Kolašinaco įskriejo į savus vartus.

Gerai žaidę bosniai niekuo nenusileido argentiniečiams ir turėjo galimybių išlyginti rezultatą. Tačiau sužaidus daugiau nei valandą blykstelėjo Argentinos rinktinės lyderis Lionelis Messi. 65 min. jis suklaidino keletą gynėjų ir tolimu smūgiu pasiuntė kamuolį į vartus nuo virpsto.

84 minutę Bosnijos ir Hercegovinos rinktinės atkaklumas puolime pagaliau buvo vainikuotas įvarčiu. Kamuolį į vartus pasiuntė po keitimo aikštėje pasirodęs Vedadas Ibiševičius.

Rezultatas:

Argentina 2-1 Bosnija ir Hercegovina

3' [1-0] Seadas Kolašinacas (į savus vartus)
65' [2-0] Lionelis Messi
84' [2-1] Vedadas Ibiševičius

Rungtynių eiga:

Dukart pasaulio čempionus argentiniečius, kurie FIFA reitinge yra penkti, treniruoja Alejandro Sabella. Užtikrintai atrankoje į pasaulio čempionatą žaidusi Bosnijos ir Hercegovinos rinktinė FIFA reitinge yra 21-a. Komandą treniruoja Safetas Sušičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (261)