Savo neįtikėtinu kamuolio valdymu pagarsėjęs R. Gaillardas prieš planetos pirmenybių startą pateikė naują jų rinkinį – 32 naujus triukus, kuriuos atlikdamas vilkėjo vis kitos rinktinės dalyvės marškinėlius.

Tiesa, jam niekuo nenusileido restoranų tinklas „McDonald's“, kurio specialioje pasaulio čempionato reklamoje – ne ką mažiau įspūdingi vaizdai ir nuo kamuolio atsimušimo gaudžiantis bažnyčios varpas.

„Nike“ reklamoje animaciniais personažais virtę Cristiano Ronaldo, Neymaras, Wayne'as Rooney, Zlatanas Ibrahimovičius, Davidas Luizas, Franckas Ribery susikauna su klonais ir po C. Ronaldo įvarčio juos įveikia.

ESPN tikina, kad ketvirtadienį prasideda tai, dėl ko kas ketverius metus pasaulis gyvena viena laiko zona, todėl, pavyzdžiui, Rusijoje mamyčiukui vaikinui tenka sulaukti, kol užmigs mama, ir sprukti iš namų žiūrėti rungtynių su draugais.

Tuo metu A. Lima moko amerikietiškojo futbolo žaidėjus, kas yra tikrasis futbolas.

„Beats by Dre“ ausinių reklamoje Neymaras, Danielis Sturridge'as, Bacary Sagna, LeBronas Jamesas, Serena Williams ir kitos sporto superžvaigždės atsakingai kaupiasi rungtynėms klausydamos muzikos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)