Pirmo kėlinio viduryje stadiono veją uždengė netikėtai iškritusi kruša. Mačo arbitras Viktoras Kassai nusprendė žaidėjų sveikata nerizikuoti ir sustabdė draugiškas rungtynes.

Per užsitęsusią pertrauką aistruoliai neliūdėjo - vienas vyras nusprendė visus pralinksminti: įsiveržęs į aikštę, jis ją perbėgo ir netoli baudos aikštelės čiuoždamas griuvo. Ovacijų lydimas sirgalius buvo išvestas iš stadiono.

Audrai aprimus stadiono darbuotojai sutvarkė veją ir dvikova buvo pratęsta. Vis tik ši ilga pertrauka belgus išmušė iš vėžių, tačiau laimėti nesutrukdė - jie šventė pergalę minimaliu skirtumu 1:0 (0:0).

Vienintelį mačo įvartį 89-ą minutę pelnė Driesas Mertensas. Tiesa, Belgijos ekipai situaciją palengvino 63-ią minutę Tuniso komandos nario Issam Jemaa gauta antra geltona kortelę, už kurią jis buvo pašalintas iš aikštės.

Tačiau jau per teisėjo pridėtą laiką Belgijos ekipos trenerį pasiekė nemaloni žinia - jam teko pakeisti susižeidusį Romelu Lukaku.

Juoduoju būsimojo pasaulio čempionato arkliuku vadinama Belgijos rinktinė žais H grupėje, kurioje dėl dviejų kelialapių į turnyro aštuntfinalį kovos su Alžyro, Rusijos ir Pietų Korėjos futbolininkais.

Draugiškas rungtynes Briuselyje nutraukė kruša

Kitose rungtynėse Argentinos rinktinė 2:0 (1:0) įveikė slovėnus. Po nugalėtojams įvartį pelnė Ricardo Alvarezas ir tik 58-ą minutę į aikštę žengęs Lionelis Messi.

Argentiniečiai pateko į F grupę kartu su Bosnijos ir Hercegovinos, Nigerijos ir Irano rinktinėmis.

Lionelis Messi

Tuo tarpu Kamerūno komanda tik minimaliu rezultatu 1:0 (1:0) nugalėjo vos 101-ą vietą pasaulio reitinge užimančią Moldovos rinktinę. Vienintelį mačo įvartį pelnė Edgaras Salli.

Afrikos atstovai A grupėje varžysis su šeimininkais brazilais, kroatais ir meksikiečiais.

Rezultatai:

Belgija 0 - 0 Tunisas

Argentina 2 - 0 Slovėnija
12' [1 - 0] Ricardo Alvarez
76' [2 - 0] Lionel Messi

Kamerūnas 1 - 0 Moldova
30' [1 - 0] Edgar Salli

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)