J. Mourinho paliko Milaną šią vasarą ir persikėlė į Madridą, kur treniruos „Real“, tačiau olandas taip pat tiki, jog portugalas sugebėtų gražinti šlovingus laikus Anglijus rinktinei.

„Jose yra nuoširdus ir jeigu paklaustum, kas jį jaudina labiausiai futbole, jis atsakytų, jog – „Premier“ lyga. Aš tikiu, kad jis dar sugrįš į ją, ir kuomet tai nutiks, Anglijos futbolo federacija turėtų daryti viską, kad J. Mourinho tuo pačiu metu sutiktų ir treniruoti anglų nacionalinę komandą“, - žurnalistams pasakojo olandas.

Tačiau Anglijos futbolo federacija, nepaisant blankaus rinktinės pasirodymo pasaulio čempionate, paliko italą Fabio Capello nacionalinės ekipos vyriausiojo trenerio pareigose.

Po katastrofiško anglų pralaimėjimo aštuntfinalyje Vokietijai 1:4, W. Sneijderis išreiškė nuomonę, jog anglai per mažai dėmesio skiria savo naujų talentų ugdymui.

„Anglijos „Premier“ lygos pajėgumu niekas neabejoja, tačiau ten vyraujančios milžiniškos pinigų sumos gali skaudžiai atsiliepti nacionalinei komandai. Daugelis geriausių klubų moka milžiniškus pinigus už žaidėjus iš kitų šalių, tačiau, galbūt, jiems reikėtų didesnį dėmesį skirti saviems futbolininkams, kaip tai daroma Olandijoje“, - kalbėjo futbolininkas.