„Mano komanda pademonstravo ryžtą, didžiulį norą laimėti bei pergalę pasiekė kaip tikri čempionai. Prieš rungtynes degėme noru laimėti. Įgiję persvarą neatsipalaidavome, toliau žaidėme susikaupę. Tai buvo įspūdinga“, - teigė J. Loewas.

Šeštadienį du įvarčius į Argentinos rinktinės vartus įmušė Miroslavas Klose.

„Aš esu sujaudintas M. Klose žaidimo. Man jis tikrai padarė didelė įspūdį – jis tikrai puikus žaidėjas bei žinantis, kur kokiu momentu reikia atsidurti. M. Klose verta būti įrašyta į istorijos vadovėlius“, - teigė Vokietijos rinktinės vyr. treneris.

Pasak J. Loewo, vokiečiai nesirengia užmigti ant laurų.

„Taip, mes atšventėme pergalę persirengimo kambaryje, tačiau situaciją vertiname realiai ir žiūrime į ateitį – reikia ruoštis kitoms rungtynėms“, - sakė J. Loewas.

Tuo tarpu D. Maradona buvo visai kitokios nuotaikos.

„Aš visą tai jau išgyvenau 1982 metais kaip žaidėjas. Tada aš buvau vaikas ir nesupratau to, kas įvyko. Šiandien yra nesėkmingiausia diena mano gyvenime... Tai kaip spyris tiesiai į veidą. Po tokių pralaimėjimų nieko nesinori. Mes tiesiog kvėpuojame futbolu, todėl po tokių rungtynių esame visiškai nusivylę“, - apmaudo neslėpė D. Maradona.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją