Naujasis strategas pasirašė ketverių metų sutartį. Italijos rinktinės stratego poste jis oficialiai debiutuos rugpjūčio 10 dieną rungtynėse Londone su Dramblio Kaulo Kranto vienuolike.

52-ejų metų C. Prandelli niekuo nekaltino savo įpėdinio, kaip tik pareiškęs, kad M. Lippi jam paliko solidų pagrindą, nuo kurio jis galėsiąs atsispirti.

„Kas įvyko, tas įvyko. Noriu transformuoti negatyvumą į kažką pozityvaus, – spaudos konferencijoje teigė treneris. – Tikiuosi sukurti komandą, paremtą tikromis žmogiškosiomis vertybėmis. Yra sunkumų, tačiau noriu startuoti tikslingai ir vyliuosi, kad man pavyks“.

„Kol kas neturiu jokių sėkmės receptų, tik norą gerai startuoti. Tai – mano aukščiausias karjeros taškas. Nenoriu galvoti apie sunkumus. Aš startuoju nusiteikęs optimistiškai“, – pabrėžė C. Prandelli.

Paklaustas apie žaidėjus, treneris sakė jau numatęs, ką norėtų matyti rinktinėje.

„Rinktinėje noriu geriausių žaidėjų. Tokių tikrai yra. Jau galvoju apie kai kurias pavardes. Kol kas jų nesakysiu, nes tai būtų neteisinga. Tie, kurie bus pakviesti, bus to nusipelnę“, – žadėjo C. Prandelli.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją