„Aišku, sunku yra kažką padaryti varžovų aikštės pusėje, kai bene visa komanda ginasi. Bet puolant vistiek iš komandos norėčiau matyti daugiau kūrybingumo“.

Visus rinktinės fanus suneramino faktas, kad vartininkas Gianluigi Buffonas buvo pakeistas jau po pirmojo kėlinio. M. Lippi apie šį epizodą sakė: „Jis turi problemų dėl nugaros. Ar G. Buffonas žaist kitame mače? Nežinau, tą artimiausiu metu pasakys medikai.“

Italijos komandos įvarčio autorius Daniele De Rossi prisiėmė kaltę už Paragvajaus gynėjo Antolino Alcarazo įvartį.

„Žaidėme gerai ir varžovams mažai ką leidome. Dėl mano klaidos krito pirmasis įvartis, tad visi buvo pikti“, - prisiminė italų saugas.

„Jis buvo mano žmogus ir turėjau jį prižiūrėti. Aš tikrai prisiimu kaltę dėl to įvarčio“, - atgailavo D. De Rossi.

Jis vis dar tiki, kad Italija yra viena iš pretendenčių laimėti čempionatą.

„Niekada negalima spręsti po pirmųjų rungtynių. Nesame tokie arogantiški, kad sakytume, jog mes geresni nei visi kiti. Yra dvi ar trys rinktinės, kurios yra geresnės: Ispanija, Argentina, Brazilija. Anglija yra mūsų lygyje, tačiau mes esame kietas varžovas bet kam. Nepamirškime, kad Europos čempionate 2008-ais metais nusileidome ispanams tik po 11 metrų baudinių“, - kalbėjo D. De Rossi.

Paragvajaus rinktinės strategas Gerardo Martino liko patenkintas savo auklėtinių pasirodymu.

„Buvome gerai organizuoti, puikiai gynėmės antrame kėlinyje, tačiau traumą patyrė Jonathanas Santana. Manau, kad tai pozityvus rezultatas mums, turinti omeny, su kuo žaidėme“, - pažymėjo G. Martino.

F grupės turnyrinė lentelė: (vieta, komanda, žaista, pergalės, lygiosios, pralaimėjimai, įvarčiai, taškai)


1.Italija10101-11
2.Paragvajus10101-11
3.N. Zelandija00000-00
4.Slovakija00000-00

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją