M. Mikutavičius ne tik domisi futbolu, bet ir pats žaidžia.

„Be to, ir pats žaidžiu Vilniaus futbolo klube „Prelegentai“ kartu su Linu Zarecku-Choru, Martynu Starkumi, Linu Kunigėliu, Vytaru Radzevičiumi ir kitais kolegomis. Šiuo metu esu patyręs traumą, tad sėdžiu ant suolelio, bet šiaip žaidžiame, ir mums visai neblogai sekasi“, – pasakojo M. Mikutavičius.

Kadangi pasaulio futbolo čempionatas vyks visą mėnesį, Marijonas mano, kad rungtynes stebės tiek namuose vienas, tiek su draugais. Juk, pasak jo, vakaras vakarui nelygu.

Futbolas - aistra

Buvęs garsus Lietuvos futbolininkas Stanislovas Danisevičius, stebėdamas futbolo rungtynes per televiziją, nemėgsta, kai jam kas nors trukdo, nes iš šalies komentuojamas žaidimas išblaško jo dėmesį. Tad vyras rungtynes mieliau žiūri namie.

„Taip pat domiuosi ir krepšiniu, bet kadangi esu buvęs futbolininkas, kitaip ir būti negali. Futbolas – mano aistra. Čempionatų metu turiu savo favoritus, mėgstamas komandas ir noriu, kad jos laimėtų“, – sakė S. Danisevičius.

Paklaustas, ar už mėgstamos komandos pergalę yra statęs pinigų lažybų punkte, vyras atsakė, kad ne, bet jis nėra nusiteikęs prieš tai.

„Kiekvienas turi savus pomėgius. Tas žmogus, kuris stengiasi taip išlošti pinigų, nebūtinai yra futbolininkas, bet, matyt, kažką apie tai išmano ir turi galimybių laimėti“, – samprotavo buvęs futbolininkas.