Kaip pareiškė laikraštyje "Vedomosti" L.Fedunas, "tai mūsų asmeninė iniciatyva. Manau, kad prie mūsų prisijungs ir kiti, jeigu bus priimtas toks sprendimas".

L.Fedunas mano, jog gerą trenerį galima pasisamdyti už 300-600 tūkst. dolerių per metus, o "650 tūkst." kainuoja kiečiausias treneris".

Futbolo funkcionieriai nurodo kitus skaičius: nuo 500 tūkst. iki 1 mln. JAV dolerių per metus. O sutartį reikėtų sudaryti mažiausiai dvejiems metams - iki kito Europos čempionato.

V.Šachnovskis sako, jog galimos išlaidos nebaugina, nes būtinybė pakviesti trenerį iš užsienio akivaizdi.

Rusijos futbolo sąjungos vykdomasis komitetas svarstys rinktinės trenerio atleidimą liepos pradžioje. Klausimas pakeisti Rusijos futbolo komandos vadovybę iškilo, kai ji nesėkmingai pasirodė pasaulio čempionate Korėjoje ir Japonijoje.

Rusijos futbolininkai pralaimėjimo dvejas rungtynes iš trejų ir nepateko į antrą etapą. Tai paskatino nacionalinės rinktinės vyriausiąjį trenerį Olegą Romancevą nuspręsti atsistatydinti.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją