Kaip papasakojo vokiečio Vinfrydo Šėferio treniruojamus "laukinius liūtus" rengiančios firmos "Puma" atstovas, pirmas rimtas spalvingos kelionės nuotykis įvyko Indijos Bombėjaus mieste. Dėl nesumokėto oro uosto mokesčio ir nepripildyto kuro "Air Cameroon" lėktuvo treneriui ir rinktinei teko praleisti oro uoste dešimt valandų.

Vėliau skrendant į Tokiją, lėktuvas buvo priverstas nenumatytai nusileisti Bankoke, nes pilotas laiku nepasirūpino leidimais skristi Tailando, Laoso, Vietnamo ir Filipinų oro erdve. Kol Vietnamas ir Filipinai davė "žalią šviesą", praėjo dar septynios valandos.

"Mes neįsivaizduojame gyvenimo be chaoso. Jei viskas vyksta sklandžiai, tada mes prastai žaidžiame", - chaotišką kelionę komentavo gynėjas Liusjenas Metomas.

Kamerūniečiams klajojant po pasaulį, jų laukiantys japonai iš nusivylimo jau beveik rovėsi plaukus. Už kelių valandų kelio nuo Fukuokos esančioje gyvenvietėje prieš kelias dienas buvo iškeltos vėliavos, vaikai specialiai pramoko kelias pasveikinimo frazes prancūziškai, o futbolo aikštynai iki penktadienio buvo išpuoselėti iki tobulybės. Penktadienio vakarui numatytoms Kamerūno rinktinės ir vienos vietos futbolo komandos rungtynėms iš anksto parduota 8 tūkst. bilietų po 40 dolerių.

Ar susitikimas po tokios sunkios kelionės įvyks, ketvirtadienį dar nebuvo aišku.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją