Vienas pagrindinių Marcello Lippi treniruojamos komandos gynybos ramsčių grupės susitikime su Čekija patyrė kirkšnies traumą ir praleido aštuntfinalio bei ketvirtfinalio mačus. Buvo tikimasi, kad jis dar gali pasveikti iki pusfinalio, bet Italijos futbolo federacijos spaudos atstovas Antonello Valentini patvirtino, kad "pamatyti žaidėją aikštėje mažai galimybių."

Pagrindiniu kandidatu pakeisti A.Nesta gynybos viduryje šalia kapitono Fabio Cannavaro laikomas po diskvalifikacijos grįžęs Marco Materazzi, tačiau vilčių turi ir gerai ketvirtfinalio mače su Ukraina pasirodęs Andrea Barzagli.

Dėl traumų 30 metų A.Nesta jau praleido rungtynes visuose pasaulio čempionatuose, kuriuose dalyvavo - 1998 metais antrosiose grupės rungtynėse su Austrija jis patyrė rimtą traumą ir buvo priverstas važiuoti namo, o prieš ketverius metus susižeidęs mače su Meksika gynėjas nedalydavo tragiškai italams pasibaigusiame antrojo etapo susitikime su Pietų Korėja.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją