„Įkvėpti Jūsų pergalės, ištvermės ir ryžto patys jaučiamės stipresni, pasiryžę įveikti užsibrėžtus tikslus, dar labiau didžiuojamės savo valstybe, tikime viltinga jos sporto ateitimi“, – rašoma šalies vadovės sveikinime.

Lietuvos vadovė M. Biliui palinkėjo dar ne kartą sau, Lietuvai ir pasauliui įrodyti, kad stipria valia, atkaklumu ir nuoširdžiu darbu pasiekiamos visos pergalės.

Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius taip pat pasveikino lengvaatletį Mindaugą Bilių, Brazilijoje vykstančiose parolimpinėse žaidynėse pergalingai pradėjusį Lietuvos rinktinės pasirodymą ir iškovojusį sidabro medalį lengvosios atletikos varžybų vyrų disko metime. Lietuvos lengvaatletis taip pat pasiekė asmeninį rekordą, įrankį nusviedęs 53,50 m.

„Jūsų graži pergalė svarbiausiame pasaulio sporto renginyje ne tik prisideda prie mūsų valstybės vardo garsinimo, bet ir daugeliui sveikųjų rodo prasmingo ir aktyvaus gyvenimo pavyzdį. Žaviuosi Jūsų valia ir nuoširdžiai linkiu dvasinės bei fizinės stiprybės“, – sako Vyriausybės vadovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)