„Dėl padidėjusio žiniasklaidos susidomėjimo, ką olimpiečiai planuoja daryti su jiems dovanotais automobiliais, nusprendžiau parašyti ši „post'ą“. Aš jau turiu savo mylimą automobilį BMW – „mėlyną begemotą“. Šis automobilis mano sportinių pasiekimų ir sunkaus darbo rezultatas. Neslėpsiu, kad automobiliu aš naudojuosi daug rečiau, negu savo nuolatiniu palydovu - dviračiu ir tik tada, kai būnu Maskvoje“, – D. Dmitrijevas parašė savo „Instagram“ paskyroje.

„Esu dėkingas Rusijos olimpiečių palaikymo fondui ir esu tikras, kad padovanotas automobilis galės pagal paskirtį pasitarnauti naujam savininkui ir jo šeimai, juo labiau, kad automobilio puiki istorija - jis skirtas už laimėtą olimpinių žaidynių medalį. Kiekvienas olimpietis turi ateities planų – būsimos varžybos, šeima, vaikai, 2020 metų olimpiada Tokijuje, olimpinio judėjimo plėtra ir visuomeninė veikla. Šiuo momentu mes nusprendėme, kad mūsų būsimai šeimai šis sprendimas (parduoti automobilį - DELFI) yra teisingiausias“, - teigė D. Dmitriejevas.

D. Dmitriejevas per tarpininką automobilį parduoda už 2 milijonus 250 tūkst. rublių. (30 tūkst. 957 eurų).

Prieš tai automobilį BMW X6 pardavė viena Rusijos sinchroninio plaukimo rinktinės narė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)