Tądien sportininkams Kremliuje ir buvo dovanoti automobiliai.

Už automobilį prašoma 4 mln. 670 tūkst. rublių (63 tūkst. 873 eurų).

Skelbime nurodoma, kad automobilis yra 2016 metų gamybos ir jo rida tik 1 km. „Automobilį paskyrė pats Rusijos prezidentas V. V. Putinas! Už pasiekimus Rio 2016 metų olimpinėse žaidynėse, o tiksliau – už olimpinį aukso medalį!!! Automobilis naujas! xDrive 3,5 benzinas, 306 a/g, komplektacija „luxury“, — pabrėžiama skelbimo tekste.

Rusijos informacinei agentūrai „R-Sport“ savininkui atstovaujantis pardavėjas paaiškino, kad automobilis priklauso Rusijos sinchroninio plaukimo rinktinės narei.

Rio olimpiadoje Rusija iškovojo 56 medalius: 19 aukso, 18 sidabro ir 19 bronzos.

Sinchroninio plaukimo olimpinėmis čempionėmis tapo: Natalija Iščenko, Svetlana Romašina, Aleksandra Packevič, Svetlana Kolesničenko, Marija Šuročkina, Vlada Čigireva, Alla Šiškina, Gelena Topilina ir Jelena Prokofjeva.

S. Romašina ir N. Iščenko taip pat laimėjo ir žaidynių dvejetų varžybas.

Tuo metu penkiakovės olimpinis čempionas Aleksandras Lesunas pareiškė, kad dovanoto automobilio neparduos.

„Sakote, kad kažkas parduoda „olimpinį“ automobilį? Tai asmeninis kiekvieno sportininko reikalas. Aš savo automobilio parduoti neketinu“, – penktadienį sakė A. Lesunas rusų leidiniui „Sovetskij Sport“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (301)