Pau Gasolis jau viešai pareiškė, kad su nacionaline komanda atsisveikins tik po to, kai dar bent viename čempionate pažais kartu su broliu Marcu, šias žaidynes praleidusiu dėl traumos.

Įkandin Pau žinutė atkeliavo ir iš Juano Carloso Navarro. Aukštaūgio bendraamžis, 36-erių „Barcelona“ ekipos snaiperis šalies krepšinio federacijos prezidentui Jorgei Garbajosai pareiškė, kad ir toliau norės žaisti Ispanijos rinktinėje.

„Tiek Pau, tiek Juanas nacionalinei komandai atidavė labai daug, tačiau abu jie nori ir toliau vilkėti Ispanijos rinktinės aprangą. Sezonai labai ilgi, tačiau Pau svajonė ir toliau likti nacionalinės komandos nariu“, – teigė J. Garbajosa, pats kartu su P. Gasoliu ir J. C. Navarro 2006-aisiais iškovojęs pasaulio čempiono titulą, 2008-aisiais Pekino olimpinėse žaidynėse pasipuošęs sidabru, o 2009-ųjų Europos čempionate Lenkijoje laimėjęs auksą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)