Penktadienį ir šeštadienį olimpinis miestelis veiks įprastu ritmu – sporto sirgaliai kviečiami stebėti Lietuvos penkiakovininkų ir lengvaatlečių startus didžiajame Rotušės aikštėse krane bei kuo aktyviau palaikyti mūsų sportininkus. Sportinio azarto pasisemti padės čia pat Rotušės aikštėje su penkiakove, lengvąja atletika, golfu supažindinsiančios sporto mokyklos ir savanoriai.

Savo patirtimi ir Lietuvos olimpine istorija su susirinkusiais bei internetu transliacij ąstebėsiančiais penktadienio vakarą pasidalins vienas Lietuvos tautinio olimpinio komiteto atkūrimo iniciatorių bei ilgametis jo prezidentas Artūras Poviliūnas.

Sekmadienį nuo 19 val. Rotušės aikštėje bus sutinkami jau parskridę olimpiečiai – ir Rio medalius iškovoję, ir kitas vietas užėmę bei visas savo jėgas už Lietuvą atidavę sportininkai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)