Penktadienį baidarių ir kanojų irklavimo varžybose premjeras palaikys Igną Navakauską, taip pat stebės Lauros Asadauskaitės-Zadneprovskienės ir Ievos Serapinaitės kovas moterų šiuolaikinės penkiakovės šaudymo ir bėgimo (kombinuotos) rungties varžybose.

Šeštadienį Vyriausybės vadovas olimpiniame kaimelyje susitiks su Lietuvai atstovaujančiais sportininkais ir treneriais. Premjeras taip pat stebės Justino Kinderio pasirodymą vyrų šiuolaikinės penkiakovės šaudymo ir bėgimo (kombinuotos) rungties varžybose, Niltono Santos olimpiniame stadione vyksiančiose lengvosios atletikos varžybose palaikys Airinę Palšytę moterų šuolių į aukštį finalo rungtyje (jei sportininkė pateks į finalą) ir Eglę Balčiūnaitę moterų 800 m bėgimo pusfinalio rungtyje (jei sportininkė pateks į pusfinalį).

Ministras Pirmininkas Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse palaikys Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę, jei ši tęs kovą dėl medalių.

Sekmadienį premjeras A. Butkevičius dalyvaus oficialioje XXXI vasaros olimpinių žaidynių uždarymo ceremonijoje.

Pirmadienį Vyriausybės vadovas susitiks su Rio de Žaneire gyvenančiais lietuviais.

Į Vilnių Ministras Pirmininkas A. Butkevičius sugrįš trečiadienio vakarą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)