R. Meilutytės sutikimo renginio, kurio simboliniu akcentu taps akustinis kaunietės plaukikės mėgstamo atlikėjo Beno Aleksandravičiaus pasirodymas, pradžia 20.00 val., bet olimpinis miestelis tradiciškai bus atidarytas jau 16.00 val. Visą dieną užsukę Rotušės aikštėje bus kviečiami išbandyti jėgas krepšinyje, dviračių treke, lengvojoje atletikoje. Nuo 19.00 val. „LTeam“ muziejaus palapinėje vyks paskaita apie sporto mediciną, kurią inicijavo Lietuvos olimpinė akademija. Didžiajame Rotušės aikštės ekrane vyks Simonos Krupeckaitės, Zinaidos Sendriūtės, Edgaro Venckaičio ir Gintarės Scheidt startų transliacijos.

Trečiadienį olimpiniame miestelyje karaliaus krepšinis. Jau 17 val. prasidės ketvirtfinalio rungtynės tarp Lietuvos ir Australijos, tiesa, iki tol visi norintys kviečiami stebėti lietuvių baidarininkų ir kanojininkų startus Rio. Po varžybų atsipalaiduoti kvies iniciatyva „Judėk sveikai“, organizuojanti atvirą zumbos treniruotę.

Ketvirtadienį, tikimasi, dėl medalių Rio toliau kovos baidarių ir kanojų sporto atstovai „LTeam“ rinktinėje. Tądien žaidynėse startuos ir penkiakovininkai ir lengvosios atletikos atstovai, tad Rotušės aikštėje Kaune bus galima susipažinti su visų šių sportų rungtimis, taip pat krepšiniu. Muziejaus palapinėje jau antrąkart Lietuvos olimpinė akademijos organizuojamas sportinių žinių proto mūšį.

„LTeam“ olimpinį miestelį, skirtą ne tik suburti sporto aistruolius, bet ir visus kitus užkrėsti olimpine dvasia, organizuoja Lietuvos tautinis olimpinis komitetas (LTOK) ir Kauno miesto savivaldybė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)