Tokiomis mintimis jis socialiniame tinkle pasidalino po to, kai tapo aišku, jog lietuvių pralaimėjimas paskutinėse grupės rungtynėse kroatams lemtų tai, jog ketvirtfinalyje Argentina susitiktų su grėsmingiausia varžybų komanda JAV. Lietuvos rinktinė permainingame susitikime pralaimėjo Kroatijai 81:90.

Nors Argentinos krepšininkai patys galėjo išvengti nemalonios akistatos su amerikiečiais, jeigu paskutiniame mače būtų nugalėję ispanus (pralaimėjo 73:92), o ir konfederacijos prezidento žodžiams nepritarė, panašu, kad šia sąmokslo teorija užsikrėtė daugybė krepšinio aistruolių. Pasibaigus paskutinėms pirmo etapo rungtynėms socialiniuose tinkluose pasipylė keiksmai ir užgauliojimai Lietuvos atžvilgiu.

Daugelio jų šiame tekste parašyti dėl suprantamų priežasčių nepavyks. „Kalės vaikai“, – vienas iš švelniausių epitetų, siunčiamų mūsų šalies komandai įsiutusių argentiniečių, netrūksta ir pasiūlymų „užsikr..šti“.

„Lietuva, tavo pasirodymas baigsis trečiadienį“, – prognozuoja Enzo pasirašęs argentinietis. „Valančiūnas nesugraibo kamuolio, jeigu jūs nepasidavinėjote, tada turite problemų su judėjimu, vagys!!!“, – įniršį lieja Eze pasirašęs argentinietis.

„Kokia čia šalis? Ar čia ne Rusijos vergė?“, – klausia „Agus Riverplate“ pasirašęs aistruolis, o „Nacho“ rėžia iš peties, paaiškindamas, kad „suš.... Lietuva gali grįžti atgal į Sovietų Sąjungą ir pamiršti olimpines žaidynes.“

Daugelis aistruolių drąsinasi, kad Argentinai nebaisi JAV rinktinė, o, štai, mūsiškių laukia triuškinanti nesėkmė prieš įsibėgėjusią Australiją. „Užsikr..škite, bailiai, pirmyn Australija“, – linki dar vienas argentinietis.

„Niekada nelaimėsite aukso medalių, bailiai“, – rašo Nicolas. „Jūs neegzistuojate, Rusijos vergai“, – puikų išprusimą demonstruoja „Argentina“ pasirašęs „Twitter“ naudotojas.

Primename, kad Lietuvos rinktinė į mūšį dėl vietos pusfinalyje su Australija stos pirmos – trečiadienį 17 val. Šios poros nugalėtojai kitame etape kausis su Kroatija arba Serbija.

Kitą pusfinalį sudarys JAV ir Argentinos bei Ispanijos ir Prancūzijos porų nugalėtojai. Pusfinaliai numatyti penktadienį, o rungtynės dėl medalių – sekmadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (368)