36 metų veteranas per trejas pirmąsias rungtynes aikštėje praleidžia po 29 minutes, per kurias vidutiniška renka po 18,3 taško.

„Komanda labai priklauso nuo Pau Gasolio. Tikrai galinga komanda, tačiau kad ji priklauso nuo P. Gasolio buvo matyti akivaizdžiai – kai jis buvo ir nebuvo aikštelėje, buvo skirtingos komandos. Bet nereikia užmiršti, kad jie turi daug aukšto lygio žaidėjų, kurie bet kurią dieną gali iššauti, bet kurią dieną pridaryti nemalonumų. Tuo labiau, kad jų pozicija nėra labai gera. Manau, jie daro išvadas ir dabar griebsis visko, viso arsenalo, kurį turi“, - sako J. Kazlauskas.

„Ruošiame kovą. Ispanus pažįstame labai gerai, taip kad jie mūsų nenustebins ir mes jų nenustebinsime. Bus matyti. Laukia geros varžybos. Labai jų laukiu“, - bendraudamas su DELFI skaitytojais „Facebooke“ teigė Marius Grigonis.

Lietuva – trys pergalės ir trijų. Ispanija – viena pergalė ir dvi nesėkmės. Tokia kol kas komandų statistika Rio olimpinėse žaidynėse. Tačiau J. Kazlauskas to nesureikšmina. Priešingai – tai kone įprastas dalykas ispanams.

„Jie niekada atvažiavę į čempionatus nežaisdavo gerai. Jie visada būdavo ta komanda, kuri įsibėgėdavo per čempionatą. Jie mano, kad yra pakankamai stiprūs ir lemiamą formą turi pasiekti tada, kai ateina lemiami mačai. Aš manau, kad ir dabar pas juos tas yra“, - sako J. Kazlauskas.

Pasiruošimo Rio žaidynėms metu, lietuviai dukart įveikė ispanus.

„Tos pergalės mūsų vyrams davė pasitikėjimą“, - neslepia strategas.

Vis dažniau sirgalių žvilgnsiai krypsta į vis dar neatsiskleidžiantį Joną Valančiūną. Treneris kategoriškai nesutinka, kad Toronto „Raptors“ aukštaūgis neįneša tokio indėlio, kokio iš jo tikimasi.

„Jūs klausiate, kodėl Jonas pelnė tik 6 taškus, tačiau per tą laiką jis atkovojo 10 kamuolių – tai mums labai svarbu. Jis sutraukia gynybą aplink save ir galų gale mes pasiekėme sunkią pergalę. Yra dalykų, kurių ne visada paskaičiuosi“, - sako J. Kazlauskas.

Lietuva ir Ispanija jėgas išbandys naktį iš šeštadienio į sekmadienį 1 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)