Antrą kartą olimpiadoje dalyvaujantis J. Bernotas po šešių plaukimų, atmetus prasčiausią rezultatą, turi 103 baudos taškus.

Pirmauja Londono žaidynių vicečempionas britas Nickas Dempsey (9 b. tšk.). Antras žengia Londono olimpinių žaidynių čempionas olandas Dorianas van Rijsselberge'as (10 b. tšk.), o trečias – 2010 ir šių metų pasaulio čempionas lenkas Piotras Myszka (16 b. tšk.).

Antradienį iš viso buvo surengti trys plaukimai. J. Bernotas ketvirtame plaukime užėmė 29-ą vietą, o penktame buvo vienas iš 13-os neklasifikuotų sportininkų, kuriems skirta po 37 baudos taškus.

Pirmi trys plaukimai vyko pirmadienį. 27-erių metų lietuvis pirmame plaukime buvo 19-tas, antrame –23-ias, o trečiame – 17-as. J. Bernotas po pirmos varžybų dienos su 36 baudos taškais tarp 36 dalyvių buvo 21-as.

Septintas, aštuntas ir devintas iš dvylikos numatytų plaukimų vyks ketvirtadienį nuo 19.05 val. Lietuvos laiku. Olimpiados prizininkai paaiškės po medalių plaukimo, kuriame dalyvaus dešimt geriausių buriuotojų.

Londono olimpinėse žaidynėse prieš ketverius metus J. Bernotas užėmė 12-ą vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)