Dauguma žiniasklaidos dienoje dalyvavusių žurnalistų buvo argentiniečiai, tačiau tarp jų įsiterpė ir vienas brazilas. „Luisai, ar mes, brazilai, turime jaudintis dėl Argentinos rinktinės pajėgumo?“, – keistoko klausimo sulaukė NBA žvaigždė.

Prieš atsakydamas L. Scola prapliupo juoku. „Jūs, jaudintis? Kodėl? Nieko blogo jums nedarysime, tiesiog žaisime krepšinį. Nesijaudinkite, viskas bus gerai“, – pareiškė 36-erių veteranas.

Brazilijos ir Argentinos rinktinės bus Lietuvos komandos varžovėmis grupių etape.

„Jaučiuosi melancholiškai, vėl sugrįžęs į olimpinį kaimelį. Tai greičiausiai bus paskutinė mano tokia patirtis, todėl jausmas labai dviprasmiškas. O turnyrui esame pasiruošę gerai. Gaila, kad dėl kelionių pasirengimo laikas sutrumpėjo, tačiau žaisime kokybišką krepšinį“, – kalbėjo L. Scola, kuris Rio de Žaneiro žaidynių atidarymo metu bus ir Argentinos rinktinės vėliavnešys.

„Turime daug vilčių, turime talentingo jaunimo. Esame pasirengę visiems iššūkiams“, – Luisui pritarė ir kitas Argentinos rinktinės veteranas Emanuelis Ginobili. – Asmeniškai aš daug vilčių dedu į mūsų gynėjus – Facundo Campazzo ir Nicolasą Laprovittolą, tai turi būti jų turnyras“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)