Įtemptas rungtynes po atkaklios kovos 79:74 laimėjo argentiniečiai, tačiau dviejų skirtingų žemynų komandų dvikova priminė tikrą olimpinių žaidynių mūšį, o ne kontrolinį susitikimą.

Aistros užvirė po pertraukos, o „karščiausi“ buvo abiejų komandų patyrę žaidėjai.

Pirmas nesusivaldė L. Scola, kuris susikibo su gerokai jaunesniu varžovu Nikola Jokičiumi ir pastarąjį tiesiog nustūmė, tačiau iš arbitrų nesulaukė jokios rimtesnės nuobaudos – tik įspėjimo.

Baigiantis rungtynėms pratrūko ir M. Teodosičius. F. Campazzo iš patyrusio serbo rankų bandė išmušti kamuolį ir pataikė tiesiai varžovui per pirštus. Iš skausmo rėkiantis gynėjas iš karto nubėgo ant atsarginių žaidėjų suolo, kurį jį apsupo medikai, tačiau net ir traumuotas serbas sugebėjo trumpam sugrįžti prie sekretoriato ir apeliuoti į teisėjus, nefiksavusius pražangos. Tai sulaukė audringos namie žaidusių argentiniečių publikos reakcijos.

Visgi M. Teodosičiaus rankos būklė yra stabili. Nors trauma buvo skausminga, iš rikiuotės prieš Rio de Žaneiro olimpines žaidynes serbas neiškrito.

Rungtynėse nukentėjo ir pats serbo skriaudikas F. Campazzo. Kovodamas dėl kamuolio argentinietis griuvo ir galva trenkėsi į parketą – pasirodė kraujas, žaidėjui prireikė medikų pagalbos.

Bene gražiausiu mačo epizodu tapo serbo Miroslavo Raduljicos dėjimas. Vienos iš svečių atakų metu milžinas gavo erdvės įsibėgėti ir galingai įkrovė kamuolį į krepšį per Andreso Nocioni rankas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (112)