„Jau sudeginti tiltai“, – šeštadienio vakarą simboliškai LRT eteryje užtraukė S. Povilaitis.

Deja, tiltai tarp Pietų Amerikos ir Europos tąkart tikrai degė. Nesulaukus kelias dienas žadėto signalo iš San Paulo (Brazilija), LRT teko vietoje draugiškų rungtynių tarp Lietuvos ir Australijos įjungti archyvinį koncertą.

Žiūrovams toks siurprizas nutiko antrą kartą per savaitę. Naktį iš pirmadienio į antradienį budinęsi stebėti lietuvių akistatos su tais pačiais australais Buenos Airėse (Argentina), krepšinio gerbėjai savo televizoriuose išvydo kitą koncertą.

Tąkart taip nutiko dėl to, kad rungtynių paprasčiausiai nebuvo – dvikova neįvyko dėl kiauro salės stogo, pro kurį prasiveržęs smarkus lietus pavertė parketą slidžiais spąstais. Nenorėdamos rizikuoti žaidėjų sveikata, abi komandos vietoje mačo surengė parodomąją treniruotę saujelei tribūnose išsibarsčiusių žiūrovų.

Egzotiškais vaizdais iš Pietų Amerikos lietuviai kol kas tikrai nelepinami, bet dėl to juk intrigos trims milijonams krepšinio specialistų tik dar daugiau – kaip gi iš tiesų atrodo ta rinktinė? Belieka tikėtis, kad prasidėjus olimpinės žaidynėms Rio de Žaneire milijardinės investicijos į infrastruktūrą leis išvengti tokios intrigos.

O labai nuliūdusiems dėl nepamatyto krepšinio siūlome pralinksmėti prisiminus, kaip prieš metus Lilyje po laimėto Europos čempionato ketvirtfinalio prieš Italiją Lietuvos krepšininkai autobuse klausėsi to paties S. Povilaičio šlagerio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (137)