Į San Paulą atskridę Lietuvos krepšininkai įsikūrė šalia vieno šio miesto priemiesčių esančiame kurorte „Paradise Golf“.

Kurorte, kuriame be lietuvių gyvena ir kitos trys turnyre dalyvausiančios Brazilijos, Australijos ir Kinijos rinktinės, šalia golfo lauko įrengtos ir kelios futbolo aikštės. Vieną jų mūsų šalies rinktinė ir pasirinko pirmajai treniruotei.

San Paulo priemiestyje Moži das Kruzese Jono Kazlausko auklėtiniai sužais paskutines dvejas kontrolines rungtynes prieš 2016-ųjų olimpines žaidynes – šeštadienį su Australija, sekmadienį su Brazilija arba Kinija.

Po šio turnyro rugpjūčio 1 d. Lietuvos rinktinė kartu su Australijos komanda užsakomuoju reisu pasieks Rio de Žaneirą ir apsigyvens olimpiniame kaimelyje.

„Iš Buenos Airių į San Paulą. Tada treniruotė. Ir kiekvieną dieną mes artėjame prie Rio de Žaneiro olimpinių žaidynių. Liko 7 dienos“, – nuotrauka ir įrašu iš San Paulo socialiniame tinkle „Twitter“ pasidalino 26-erių metų Niujorko „Knicks“ puolėjas Mindaugas Kuzminskas.

Lietuvos krepšininkai treniravosi futbolo stadione ir atliko įvairius fizinio paruošimo pratimus.

Mūsiškiai Buenos Airėse pralaimėjo paskutinį draugišką mačą Argentinos komandai 85:86 po dviejų pratęsimų.

Iki tol lietuviai pasirengimo cikle žygiavo be kluptelėjimų ir laimėjo visus septynis žaistus mačus: 88:58 prieš Naująją Zelandiją, 81:56 prieš Tunisą, 84:53 prieš Venesuelą, 84:61 prieš Olandiją, 85:51 prieš Baltarusiją ir du prieš Ispaniją – 87:83 po pratęsimo ir 78:76.

Mūšis su argentiniečiais lietuviams turėjo būti devintasis, tačiau prieš porą dieną akistatą su Australija atšaukti privertė lietus, prasiveržęs pro prakiurusį stogą ir ant parketo palikęs net penkias balas. Dėl šlapios aikštės ir pavojingų sąlygų abiejų rinktinių treneriai nusprendė mačo net nepradėti.

Olimpinį krepšinio turnyrą, Rio de Žaneire startuosiantį rugpjūčio 6 dieną, mūsiškiai pradės B grupėje, kurioje susigrums su Ispanija, Argentina, Brazilija, Nigerija ir Kroatija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)