Atvykusius į kaimelį Lietuvos delegacijos narius misijos vadovai supažindina su tvarka, nuveda į jiems skirtą kambarį ir, kai sportininkas įsikuria, aprodo kaimelį, nuveda į valgyklą, parodo, kur yra sportininkams skirto transporto stotelė. Pailsėję sportininkai vyksta treniruotis į sporto bazes.

Šiandien į kaimelį atvyko šaulys Ronaldas Račinskas.

Lietuvos irkluotojų rinktinė jau treniruojasi lagūnoje Lagoa, iki kurios specialiu transportu vyksta valandą laiko. Irkluotojai gyvenimo sąlygomis yra patenkinti.

„Tikėjomės kiek geresnių sąlygų, bet svarbu lova gera. Mes neišlepę“, – sakė keturvietę valtį irkluojantis Dominykas Jančionis.

Misijos vadovo pavaduotojas Egidijus Balčiūnas šiandien su irkluotojais nuvyko į treniruotę irklavimo bazėje, tačiau treniruotis organizatoriai neleido dėl didelio bangavimo.

„Kanalas žiūrint iš kranto atrodo švarus ir gražus, šiukšlių nesimato“, – trumpai lagūnos vandenį apibūdino E. Balčiūnas.

Rio de Žaneiras rengiasi olimpinėms žaidynėms

Olimpiniame kaimelyje kartais pasirodo vienas kitas uodas. Kaimelio teritorija yra nuolat purškiama uodus naikinančiomis priemonėmis. Žaidynių organizatoriai kaimelio gyventojams išdalino specialius uodus atbaidančius prietaisus, kurie, anot misijos vadovo, yra veiksmingi.

Šiuo metu Rio de Žaneire saulėta, oro temperatūra apie 20 laipsnių.

Rytoj, 5 val. 10 min. Rio de Žaneiro laiku atvyks plaukikai Danas Rapšys, Deividas Margevičius ir Andrius Šidlauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)