Amerikiečiai, kurių gretose šiemet nėra naudingiausio NBA superfinalo žaidėjo LeBrono Jameso, snaiperio Stepheno Curry ir karjerą baigusio Kobes Bryanto, jau po pirmo kėlinio dominavo 32:14 ir nė akimirkai neleido suabejoti savo pranašumu.

Argentiniečiai šiame susitikime pirmavo tik sykį – 3:2 po Andreso Nocioni tritaškio antrą minutę. Tada amerikiečiai laimėjo atkarpą 13:0 ir paliko varžovus toli sau už nugarų.

NBA žvaigždynui pasiekti lengvos pergalės nesutrukdė ir tai, kad tai buvo tik pirma repeticija kartu pasitreniravus vos keturias dienas.

Beje, JAV rinktinė be pralaimėjimų tarptautinėje arenoje žygiuoja jau beveik 10 metų. Paskutinį kartą Mike'o Krzyzewski auklėtiniai nuleistomis galvomis areną paliko 2006-ųjų rugsėjo 1 dieną, kai pasaulio čempionato Japonijoje pusfinalyje sensacingai po pratęsimo 95:101 nusileido Graikijai.

JAV: Kevinas Durantas 23, Paulas George'as 18 (11 atk. kam.), Carmelo Anthony 17 (5/7 tritaškiai), DeMarcusas Cousinsas 14 (15 atk. kam.), Kyrie Irvingas ir Klay Thompsonas po 9, DeAndre Jordanas 6 taškai.

Argentina: Andresas Nocioni 15, Manu Ginobili 11, Luisa Scola 10, Nicolas Laprivottola 8, Facundo Campazzo (7 klaidos), Patricio Garino ir Gabrielis Deckas po 6 taškus.

Prieš išskrisdami į Rio ginti olimpinių čempionų vardų amerikiečiai sužais dar keturis draugiškus mačus – du su Kinija ir po vieną su Venesuela bei Nigerija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (241)