„Ši žinia buvo labai skaudus smūgis. Marcas – vienas pagrindinių rinktinės žaidėjų, jo buvimas nacionalinėje komandoje reiškia labai daug. Jo sudėjimas, patirtis, sugebėjimai pagyvinti kamuolio judėjimą. Itin apmaudu, kad Marcas negalės žaisti“, – konstatavo S. Scariolo.

„Tačiau reikia užversti šį puslapį. Taškas padėas, Marco olimpinėse žaidynėse tikrai nebus, reikia žvelgti į priekį ir galvoti, kaip užkamšyti šią spragą“, – kalbėjo krepšinio specialistas.

M. Gasolį Brazilijoje turėtų pakeisti jaunas ispanų rinktinės aukštaūgis Willy Hernangomezas, šią vasarą pasirašęs sutartį su Niujorko „Knicks“ ir tapsiantis Mindaugo Kuzminsko komandos draugu.

M. Gasolis ilgą laiką tikėjosi, kad galės padėti ispanų ekipai, tačiau paaiškėjo, kad visiškai atsigauti dar po pavasarį patirtos traumos jam taip ir nepavyko.

Anot S. Scariolo, antras iš eilės pralaimėjimas Lietuvos rinktinei jo vadovaujamai komandai buvo geras testas, o pirmą kartą šią vasarą rinktinės marškinėlius apsivilkęs Pau Gasolis dar nėra įgijęs tokios sportinės formos, kokią pasieks Brazilijoje.

„Tai buvo pirmas Pau mačas, komanda turi priprasti prie jo, o jis – prie komandos. Lietuviai mums davė rimtą pamoką, reikia ją išmokti, pasidaryti išvadas ir žvelgti į priekį“, – pažymėjo jis.

Dabar Ispanijos rinktinės gimtinėje dar laukia atsisveikinimo rungtynės su Venesuela, kurią lietuviai jau sutriuškino, o vėliau S. Scariolo auklėtiniai taip pat pakels sparnus į Pietų Amerikos žemyną, kur rugpjūčio 5-ąją prasidės Rio de Žaneiro olimpinės žaidynės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)