Savaitės viduryje nuo afrikiečių gavę netikėtą antausį (92:96), antrose savo kontrolinėse rungtynėse argentiniečiai nebejuokavo. Buvusio Vilniaus „Lietuvos ryto“ įžaidėjo Nicolaso Laprovittolos vedama Argentina Las Vegase varžovus iš Nigerijos sutriuškino 101:79 (21:10, 20:17, 28:28, 32:24).

N. Laprovittola šiame mače buvo tikras argentiniečių atakų lyderis ir pelnė 24 taškus.16 taškų prie pergalės pridėjo veteranas Luisas Scola, 14 – kitas argentiniečių aikštelės vilkas Andresas Nocioni, po 8 – Facundo Campazzo ir Nicolas Brussino.

Pralaimėjusiems 16 taškų surinko Michaelis Umehas, po 13 – Benjaminas Uzohas ir Ike Diogu.

Penktadienį Argentinos rinktinės laukia pats rimčiausias išmėginimas – kontrolinės rungtynės su olimpinėms žaidynėms taip pat besirengiančia JAV žvaigždžių rinktine.

Argentina Rio de Žaneiro krepšinio turnyre vienoje grupėje kausis su Lietuvos, Ispanijos, Nigerijos, Brazilijos ir Kroatijos krepšininkais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)