Susitikime taip pat dalyvavo prezidento žmona Alma Adamkienė, olimpinės čempionės vyras Andrejus Zadneprovskis, Lietuvos tautinio olimpinio komiteto prezidentas Artūras Poviliūnas, LTOK atkūrimo vienas iniciatorių advokatas Kazimieras Motieka su žmona Marija.

„Tai ką, kelsime triukšmą?“, - per susitikimą su olimpine čempione L. Asadauskaite nepiktai tarė prezidentas V. Adamkus, kreipdamasis į LTOK prezidentą A. Poviliūną.

Neformalioje aplinkoje neišvengtą ir temų opiomis Lietuvos sporto aktualijomis. V. Adamkus pabrėžė, kad L. Asadauskaitės išsakyta kritiška nuomonė apie treniruočių sąlygas Lietuvoje - teisinga ir šiuo metu ypač reikalinga, rašo „Kauno diena“.

„Tikiuosi, kad būsime išgirsti ir pasiruošimo sąlygos pasikeis į gera. Reikia sutelkti dėmesį mūsų jaunajai kartai“, - prezidento V. Adamkaus žodžius cituoja „Kauno diena“. - Mūsų pareiga - dažniau garsiai prabilti ir priminti apie rūpesčius, kad tai pasiektų atsakingus asmenis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)