Lietuvai Genrikas Pavliukianecas ir Mantas Panovas pelnė po du įvarčius, Arvydas Juchna įmušė vieną.

Marius Zibolis (žaidė 20 min.) ir Saulius Leonavičius (4 min.) įvarčių nepasiekė. Nerijus Montvydas aikštėje nepasirodė.

Švedijos ekipos gretose visus penkis kartus pasižymėjo Fathiras Seremeti.


„Rungtynės pasižymėjo kovingumu ir įtampa iki paskutinės sekundės, Palyginus su rungtynėmis, kai mūsiškiai pralaimėjo brazilams, akivaizdu, kad gauta pamoka išėjo į naudą, vaikinai susikaupė ir žaidimas grįžo į įprastas vėžes, kai kiekvienas žino ką daro ir klaidų daroma kur kas mažiau“, - Lietuvos gobolo rinktinės pasirodymą komentavo šalies parolimpinio komiteto prezidentas Vytautas Kvietkauskas.

Londono parolimpinėse žaidynėse Lietuvos rinktinė 11:1 įveikė Didžiąją Britaniją, 10:0 nugalėjo Europos čempionę Suomiją, bet 5:12 pralaimėjo Brazilijai. Pirmadienį vyrų golbolo varžybose bus poilsio diena, o antradienį (rugpjūčio 4 d.) mūsiškiai susitiks su Turkija. Turkai 4:1 (0:1) įveikė Brazilijos komandą ir žengia be pralaimėjimų.

Sekmadienį kitose A grupės rungtynėse Suomija 7:3 laimėjo prieš Didžiąją Britaniją.

B grupėje rungtyniauja Kinija, Pietų Korėja, Iranas, Alžyras, Kanada ir Belgija.

B grupėje sekmadienį Iranas įveikė Pietų Korėją 4:3, Alžyras nugalėjo Kanadą 8:6, o Belgija ir Kinija išsiskyrė be įvarčių.

Kelialapius į ketvirtfinalį jau turi Turkijos, Lietuvos, Irano, Kinijos ir Belgijos rinktinės. Į ketvirtfinalį patenka po keturias pajėgiausias abiejų grupių komandas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)