Primename, kad rusai pirmajame ketvirtfinalyje 83:74 nugalėjo Lietuvos vyrus.

Atkakliai vykusiose rungtynėse viskas sprendėsi paskutiniame kėlinyje: likus žaisti beveik 7 min. prancūzai buvo priekyje 57:54, bet per likusį laiką praktiškai nebepelnė taškų, patys praleido net 12 ir išleido pergalę iš savo rankų. Savo taškų sausrą prancūzai nutraukė tik likus 5 sek. iki finalinės sirenos, kai dvitaškį pataikė Mickaelis Gelabale'is.

Beje, ispanų gynybos gniaužtuose įstrigę Prancūzijos krepšininkai mačo pabaigoje nebevaldė ir savo nervų: iš pradžių kieta pražanga Rudy Fernandezą sustabdė Ronny Turiafas, o iškart po to dar grubiau pasirodė Nicolas Batumas, be jokių ceremonijų kumščiu trenkęs per Juano Carloso Navarro rankas. Abiem atvejais teisėjai skyrė nesportines pražangas.

Ispanų gretose išsiskyrė: Marcas Gasolis 14, Juanas Carlosas Navarro 12, Pau Gasolis 10 taškų (11 atk. kam.).

Prancūzus į priekį vedė: Tony Parkeris (5/16 dvitaškiai, 1/4 tritaškiai) ir Borisas Diaw po 15, Florentas Pietrusas 10 taškų.

Kitame pusfinalyje susigrums Argentinos/Brazilijos ir JAV/Australijos dvikovų laimėtojai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (208)