Geriausias asmeninis sezono rezultatas 100 m barjeriniame bėgime (14 sek.), asmeninis rekordas šuoliuose į aukštį (192 cm) bei septynkovininkėms rekordiškai toli nustumtas rutulys (17,31 m) – tokiais trimis žingsniais A. Skujytė buvo trumpam įsiveržusi netgi į lyderės poziciją.

Tik ketvirta rungtis – 200 m bėgimas – 32-ejų lietuvę, kuri distanciją įveikė per 25,43 sek., nustūmė laipteliu žemiau. Po paskutinio penktadienio starto J. Ennis savo sąskaitoje turi 4158 taškus, A. Skujytė – 3974 tšk., jai įkandin sekanti ir trečią vietą užimanti kanadietė Jessica Zelinka – 3903 tšk.

„Trys rungtys ėjosi neblogai, tik paskutinei pritrūkau jėgų, o pirmoje kliudžiau paskutinį barjerą ir praradau šiek tiek laiko. Apskritai savo pasirodymu pirmą dieną esu patenkinta. Šįkart varžyboms pavyko sklandžiai pasiruošti – nekilo jokių problemų, jokių traumų nebuvo. Dėl to ir neblogai sekasi“, – sakė A. Skujytė.

Šeštadienį jos ir kitų septynkovininkių olimpinis likimas spręsis paskutinėse trijose rungtyse: sportininkių laukia šuoliai į tolį, ieties metimas ir 800 m bėgimas, kurio ypač nemėgsta tvirtai suręsta lietuvė.

„800 m bėgimo nekomentuosiu, o kitose dviejose rungtyse kausiuosi. Medalis? Noriu, labai noriu...“, – šypsojosi 2004 metų Atėnų olimpiados vicečempionė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)