Sutramdyti Lietuvos komandą siekė nuo pačių pradžių

Lietuvos ekipai neįkandamas argentiniečių atakas organizavęs ir 6 rezultatyvius perdavimus atlikęs P. Prigioni teigė, kad Argentinos rinktinė sužaidė puikias rungtynes tiek gindamasi, tiek puldama.

„Buvome puikiai pasiruošę šiam mačui. Žinoma, atlikti namų darbai dar nereiškia, kad viskas tikrai vyks pagal tavo planą. Bet, šiuo atveju, įdėjome visą širdį, buvome itin susikoncentravę ir vykdėme sumanymus, kuriuos aptarėme prieš mačą“, – kalbėdamas su DELFI, džiūgavo 35-erių veteranas.

Anot jo, argentiniečiai geidė atsikeršyti Lietuvos rinktinei už priešingai susiklosčiusį 2010-ųjų pasaulio pirmenybių ketvirtfinalį, todėl buvo budrūs nuo pirmų mačo minučių.

„Gerai prisimenu tas rungtynes Turkijoje – jos tikrai motyvavo mus. Norėjome iš karto pradėti mačą labai stipriai ir neleisti lietuviams įsibėgėti taip, kaip prieš dvejus metus“, – pažymėjo įžaidėjas.

Lietuvius tebelaiko lygiaverčiais priešininkais

Dar laimingesnis po akistatos buvo net 32 taškus surinkęs L. Scola.

„Viskas susiklostė tiesiog idealiai: įveikėme tiesioginius savo konkurentus ir dar laimėjome dideliu taškų skirtumu, kurio mums gali prireikti ateityje. Pasiuntėme žinutę: esame seni, bet vis dar pajėgūs“, – šypsojosi 32-ejų aukštaūgis.

Tiesa, Lietuvos ekipą jis pavadino lygiaverte varžove argentiniečiams ir teigė, kad pergalė daugiau nei 20 taškų skirtumu – išimtinis atvejis, kuris ilgesnėje tarpusavio rungtynių serijoje veikiausiai nepasikartotų.

Todėl L. Scola įsitikinęs, kad kitame Argentinos mače su Prancūzija kovos taškas į tašką bus kur kas daugiau.

„Rungtynės su Prancūzija bus kaip finalas. Jei laimėtume, viskas būtų mūsų rankose. Tačiau bus labai sunku tai padaryti. Mano nuomone, Prancūzija yra tokio paties lygio komanda kaip Lietuvos, kaip ir ši prilygsta mums. Tad visko gali būti. Tačiau tikrai nelaimėsime 20 taškų skirtumu, nes tai nutinka tik kartą. Bus karas, kurį, tikėkimės, laimėsime mes“, – dėstė vienas Argentinos ekipos lyderių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (124)