R. Meilutytė Londono olimpiniame baseine dalyvaus trijų distancijų lenktynėse. Ji plauks krūtine (100 m) ir laisvu stiliumi (50 m ir 100 m).

G. Titenis ir V. Janušaitis – plauks dvi distancijas, pirmas 100 m ir 200 m krūtine, o antras – 200 m kompleksiniu būdu ir 100 m delfinu.

Du nuotolius laisvu stiliumi planavo įveikti ir M. Sadauskas, bet mandatų komisijoje paaiškėjo, kad Tarptautinė plaukimo federacija jam leido startuoti tik 100 m distancijoje, o per pus trumpesnėje – ne.

Liepos 23-iai skaičiuojant paskutinės paros valandos minutes pirmą savo ilgos kelionės punktą pasiekė irkluotojų Mindaugo Griškonio, Donatos Vištartaitės, Rolando Maščinsko ir Sauliaus Ritterio valtys, Egidijaus Balčiūno baidarė, Jevgenijaus Šuklino kanoja ir dešimtkovininko Dariaus Draudvilos kartys bei medicinos įranga ir medikamentai.

Per 30 valandų du Lietuvos olimpinio sporto centro darbuotojai, Monrealio žaidynių dalyvis Antanas Čikotas ir kitas buvęs irkluotojas Kęstutis Bartkus įveikė atstumą nuo Vilniaus iki Lietuvių sodybos – viešbučio, esančio apie 80 km nuo Londono. Ten valtys ir jas atgabenę sporto darbuotojai liko nakvoti.

Kitą rytą jie nugabens valtis į olimpinį irklavimo kanalą. Patys irkluotojai į olimpinį kaimelį, kuriame pirmas apsigyvens misijos vadovo pavaduotojas Einius Petkus, atvyks liepos 25-ą d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)