Tiesioginiai TV tiltai bus palaikomi tiek su „Olimpine studija“ Palangoje, tiek su Londone dirbančiais kolegomis. Apie tai, kuo gyvena Londonas ir į jį Lietuvos trispalvę atvežę olimpiečiai, pasakos žurnalistė Beata Nicholson ir operatorius Lukas Kadys.

Į Jungtinės Karalystės sostinę jau išsiųsta daugiau nei 600 kg specialios televizinės įrangos, kuri padės užtikrinti per 260 valandų transliacijų. LRT delegacijoje Londone dirbs 14 žmonių – prodiuseris, režisierė, žurnalistai ir operatoriai. LRT komandą per olimpines žaidynes papildys ir Linas Kunigėlis, komentuosiantis krepšinio varžybas ir kalbinsiantis krepšinio rinktinės narius.

Pasibaigus žaidynėms bus sukurtas filmas apie olimpiadą ir Londone tvyrojusią Lietuvos sportinę dvasią. Praėjus savaitei po olimpinių žaidynių uždarymo jį rodys LRT.

Sekite šios vasaros didžiausio sporto renginio naujienas kartu su „Londoniada“! Speciali laida „Londoniada“ kartu su A. Tapinu ir A.Žukaite – kiekvieną vakarą, 21 val., po „Panoramos“.

Mes sergame už tuos, kurie pergalei atiduoda visas jėgas! Mūsų akys – Londone!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)