„Grand Prix“ turnyre varžysis aštuoni kovotojai, kurie vieno vakaro metu išsiaiškins stipriausią. Per vieną vakarą nugalėtojas turės net tris kovas.

Organizatoriai taip pat atskleidė keletą būsimų 36-erių lietuvio varžovų – turnyre dalyvaus Stefanas Latescu, Bogdanas Stoica, Ibrahimas El Bouni, taip pat Mohamedo Amine ir Pascalio Toure dvikovos nugalėtojas.

S. Maslobojevas paskutinį kartą „Glory“ pasirodė praėjusių metų vasarį, kai skandalingai buvo nutraukta kova su Donegi Abena ir lietuvis prarado čempiono diržą.

Per šią pertrauką jis dukart lipo į ringą Lietuvoje, tačiau pakeitė svorio kategorija – kovėsi su sunkiasvoriais ir abu kartus laimėjo.

„Grand Prix“ turnyre tikrai turėtų varžytis tas pats D. Abena ir dabartinis čempionas Tarikas Khbabezas, kurį S. Maslobojevas kartą jau įveikė.

Prieš kurį laiką kovotojas Delfi tinklalaidėje „Sportinė forma“ pasakojo, kad toks turnyras būtų įdomus iššūkis.

„Sklinda gandai apie aštuntukus. Tai būtų dar vienas išbandymas man – ten dalyvauja aštuoni stipriausi pasaulyje ir tapti čempionu yra reikalų. Tada jau tikrai gali pasakyti, kad esi čempionas, nes per vakarą, tris valandas, turi laimėti tris kovas. Anksčiau esu ne kartą tokiu formatu kovojęs.

Skamba įspūdingai. Pagalvojus eina šiurpuliukai per kūną. Bet tai ir priverčia tave išeiti iš komforto zonos ir padaryti tą papildomą raundą sporto salėje. Norisi to aštuntuko“, – tada kalbėjo jis.