Deja, ilgai lauktas ir svajotas debiutas 31-erių metų lietuviui gerokai apkarto. Jis susitiko su trejais metais vyresniu estu Uku Jurjendaliu ir jau pirmame raunde atsidūrė giliame nokaute.

Praleidęs galingą varžovo smūgį dešine ranka ant ringo grindų iškart parkritęs M. Rimdeika dar mėgino stotis, tačiau kūnas jo nebeklausė ir teisėjui beliko sustabdyti sunkiasvorių kategorijos dvikovą.

Estui tai buvo antroji kova organizacijoje – pirmoje jis vieningu teisėjų sprendimu pralaimėjo Nyderlandų atstovui Nabilui Khachabui.

„Tikslas yra vienas – įrodyti sau pačiam, kad galiu konkuruoti ir laimėti prieš pačius stipriausius kovotojus pasaulyje“, – pasitikdamas naują iššūkį sakė Mantas.

M. Rimdeikai šis debiutas buvo ypatingas. Iki šio šanso jam teko nueiti ilgą kelią – 2016 m. jis tapo WAKO pasaulio taurės čempionu, bet proveržį pristabdė nuolat kamavusios traumos, dėl kurių teko daryti beveik trejų metų pertrauką tarp 2019-2022 m.

Sėkmingai sugrįžęs į ringą jis iškovojo kelias pergales ir netrukus pranešė apie sutartį su „Glory“. Vis tik paskutinėje kovoje prieš persikeliant į šią organizaciją sportininkui plyšo bicepso raumuo ir teko iškęsti dar vieną reabilitaciją.

Beje, M. Rimdeikai kovos – iš esmės tik hobis. Kovotojas sukasi IT versle ir turi savo įmonę.

Primename, kad po „Glory“ vėliava kaunasi dar vienas lietuvis – Sergejus Maslobojevas, kuris buvo iškovojęs pussunkio svorio kategorijos čempiono diržą, bet jį prarado šių metų pradžioje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją