Talentingasis lietuvis, studijuojantis Berklio universitete, ne tik laimėjo Sakramente, Kalifornijoje, vykusias NCAA atrankines varžybas, bet ir pagerino „Hornet“ stadiono rekordą.

Geriausiu, trečiuoju, bandymu Mykolo sviestas diskas nuskriejo 67,75 metro. Pirmieji jo mėginimai buvo kiek kuklesni – 66,34 ir 64,07 m.

Antras liko Arkanzasui atstovaujantis Roje Stona su 65,54 m rezultatu. Trečias buvoo Turneris Washingtonas (63,48 m) iš Arizonos valstijos.

Primename, kad M. Alekna buvo pripažintas geriausiu balandžio mėnesio Europos lengvaatlečiu.

Tarptautinės lengvosios atletikos bendruomenės dėmesį M. Alekna atkreipė taip pat už pasirodymą JAV vykusiose varžybose, kai pakoregavo JAV studentų rekordų knygą.

20-metis Europos čempionas ir pasaulio vicečempionas Berklio „The Big Meet“ varžybose geriausiu mėginimu švystelėjo diską lygiai 71 metrą ir ne tik pagerino NCAA varžybų rekordą, bet ir pasiekė apskritai geriausią asmeninį ir šio sezono rezultatą pasaulyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją