28-erių metų Lietuvos boksininkas dalinasi žinia, kad akistata numatyta liepos 8 dieną San Antonijaus mieste, Teksaso valstijoje, JAV.

„Tikiuosi, kad trečias kartas bus lemtingas ir po 15 mėnesių pertraukos vėl būsiu bokso ringe! Sutartys pasirašytos, viskas oficialu!“ – socialiniuose tinkluose skelbia E. Stanionis.

Šiuo metu Palangoje besitreniruojantis kaunietis neslepia džiaugsmo dėl artėjančios susirėmimo.

„Esu labai laimingas, kad ir vėl pavyko pereiti per kiek juodesnį etapą ir beprotiškai laukiu tos akimirkos, kai savo čempiono diržą ginsiu ringe, o ne Facebook postuose! Linkėjimai mano fanams!“ – brūkštelėjo jis.

Primename, kad iš pradžių dvikova buvo planuota kovo 18-ą dieną, tačiau prieš išvyką į JAV E. Stanioniui skubiai teko atlikti apendicito operaciją.

Tuomet kova buvo perkelta į balandžio 29 d., bet neįvyko dėl V. Ortizo. Amerikiečių boksininkas paliko treniruočių stovyklą dėl sveikatos problemų.

E. Stanionis per karjerą profesionalų ringe laimėjo visas 14 kovų, 9 iš jų – nokautais. Po praėjusios pergalės prieš Radžabą Butajevą iš Rusijos 174 cm ūgio lietuvis turėjo susitikti su WBA superčempiono diržo savininku Errolu Spence'u – taip norėta sujungti du diržus. Vis dėlto amerikietis to nepageidavo, dairydamasis pelningesnių alternatyvų.

Savo ruožtu 4 centimetrais aukštesnis V. Ortizas jaunesnysis yra laimėjęs visas 19 savo kovų – ir visas nokautais. Pernai amerikietis penkis kartus siuntė į nokdauną Egidijų Kavaliauską, kol galiausiai akistata buvo nutraukta aštuntame raunde.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją