„Stuttgart“ klube rungtyniaujantis J. Truchanovičius susitikime su „Hamm-Westfalen“ ekipa pelnė 4 įvarčius. Visus keturis metimus realizavęs lietuvis savo komandoje buvo antras pagal rezultatyvumą. Susitikimas baigėsi lygiosiomis 27:27.

Tai buvo trečios J. Truchanovičiaus rungtynės „Stuttgart“ gretose. 2018 metais su Prancūzijos „Montpellier“ klubu EHF Čempionų lygą laimėjęs J. Truchanovičius dėl sunkios kojos traumos negalėjo rungtyniauti pusantrų metų. Į Štutgarto klubą lietuvis persikėlė praėjusį vasarį, tačiau dėl dar vienos kojos traumos debiutavo tik balandžio pabaigoje.

Kitose Vokietijos čempionato rungtynėse dešimtą vietą užimanti „Melsungen“ komanda su Aidenu Malašinsku svečiuose 25:37 pralaimėjo ketvirtoje pozicijoje esančiam „Flensburg“ klubui. A. Malašinskas įvarčiais nepasižymėjo.

Ispanijos taurės turnyre „Copa del Rey“ iki pusfinalio prasibrovė Leono „Ademar“ klubas, kuriame rungtyniauja broliai Deividas ir Gabrielius Virbauskai. Ketvirtfinalyje „Ademar“ rankininkai 35:23 sutriuškino „Guadalajara“ ekipą. D. Virbauskas pelnė 5 įvarčius, G. Virbauskas prie pergalės pridėjo 2 įvarčius.

Pusfinalyje „Ademar“ susitiko su „Barcelona“ ir turėjo pripažinti tituluoto varžovo pranašumą 30:39. D. Virbauskas pelnė 7 įvarčius ir savo komandoje buvo rezultatyviausias. G. Virbauskas pelnė įvartį. Finale „Barcelona“ 34:23 nugalėjo „La Rioja“ komandą ir Ispanijos taurę laimėjo dešimtą kartą iš eilės.

Prancūzijos čempionate po mėnesio pertraukos į aikštelę sugrįžo traumą išsigydęs Gerdas Babarskas. Lietuvio sugrįžimas neišgelbėjo „Aix“ komandos nuo pralaimėjimo namuose 32:38 „Chambery Savoie“ ekipai.

G. Babarskas daugiausia rungtyniavo gynyboje ir į savo buvusios komandos vartus nemetė. Praėjusio sezono prizininkas „Aix“ klubas užima tik dešimtą vietą.

Priešpaskutinėje penkioliktoje Prancūzijos lygos vietoje esanti „Istres“ komanda su Luku Simėnu namuose neįveikė autsaiderės „Selestat“ ekipos. Susitikimas baigėsi lygiosiomis 30:30. L. Simėnas įvarčių nepelnė. Iki čempionato pabaigos likus keturiems turams, „Istres“ nuo išlikimą garantuojančios keturioliktos vietos skiria 2 taškai.

Islandijos čempionate staigmenų serijos nepavyko pratęsti Hafnarfjorduro „Haukar“ komandai, kurios vartus gina Matas Pranckevičius. „Haukar“ pusfinalio seriją iki trijų pergalių pradėjo pralaimėjimu svečiuose 23:26 Mosfelsbairo „Afturelding“ komandai.

M. Pranckevičius atrėmė vieną metimą iš 5. Reguliariajame sezone vos aštuntą vietą užėmę „Haukar“ rankininkai ketvirtfinalyje eliminavo čempiono titulą praradusį reguliariojo sezono nugalėtoją Reikjaviko „Valur“ klubą.

Austrijos čempionato ketvirtfinalį nesėkme pradėjo Hardo „Alpla“ su Karoliu Antanavičiumi. „Alpla“ rankininkai namuose 27:29 pralaimėjo „Linz“ ekipai ir serijoje iki dviejų pergalių prarado savo aikštelės pranašumą. K. Antanavičius pelnė įvartį. Antrosios ketvirtfinalio rungtynės vyks „Linz“ aikštelėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją