Už pirmą programos dalies ritminį šokį penktadienį A. Reed ir S. Ambrulevičius buvo gavę 78,70 balo ir prieš finalą rikiavosi septinti.

Lietuvos atstovai už laisvąją programą šeštadienį teisėjų buvo įvertinti jiems rekordiniu šį sezoną 120,50 balo. Sudėjus dviejų čiuožimų rezultatus Lietuvos pora surinko 199,20 balo ir žemiau septintosios pozicijos jau nenusileido.

„Nuostabiai leidžiame laiką. Žiūrovai nuo pat pradžios davė mus papildomos energijos. Šis laisvasis šokis buvo specialiai mums sukurtas, pats kūrybos procesas buvo labai smagus. Mums bus gaila šią programą jau palikti, tačiau ji paliko savo žymę. Manome, kad šokiai ant ledo žada nuostabų kitą sezoną“, – po savo antrojo šokio kalbėjo A. Reed ir S. Ambrulevičius.

Allison Reed ir Saulius Ambrulevičius

Iki šiol aukščiausiai pasaulio čempionatuose A. Reed ir S. Ambrulevičius buvo pakilę iki 10-os vietos (2022 metais).

Japonijoje jie varžėsi penktose savo planetos pirmenybėse.

Aukso medalį pasaulio čempionate iškovojo JAV atstovai Madison Chock ir Evanas Batesas (226,01), sidabru pasipuošė Italijos pora Charlene Guignard ir Marco Fabbri (219,85), o bronza atiteko Kanados šokėjams Piper Gilles ir Paului Poirier (217,88).

Lietuvos porą pasaulio čempionate aplenkė Lilah Fear ir Lewisas Gibsonas (214,73, Didžioji Britanija), Laurence Fournier Beaudry ir Nikolaj Soerensenas (214,04, Kanada) bei Caroline Green ir Michaelas Parsonsas (201,44, JAV).

Finale varžėsi 20 porų, o iš viso pasaulio čempionate dalyvavo 33 duetai.

Antra Lietuvos pora Paulina Ramanauskaitė ir Deividas Kizala už savo pasirodymą surinko 58,06 balo, bendroje įskaitoje užėmė 26 vietą iš 33 pasirodžiusių porų ir į finalą nepateko.

Allison Reed ir Saulius Ambrulevičius
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją