Po atrankų į finalines kovas D. Banevič – Bgirl Nicka (atstovaujanti Vilniaus klubui „Ratuto“) pateko pirmuoju numeriu. Pusfinalyje ji lengvai įveikė šokėją iš Japonijos Ramu Kawai – Bgirl Ram ir visiems įrodė, jog neabejotinai yra viena iš šio prestižinio turnyro finalininkių.

Finale Lietuvos sportininkė susitiko su Belgijos šokėja Maxime Blieck – Bgirl MadMax. Pirmojo finalo šokio metu D. Banevič per plauką nusileido Belgijos atstovei – du teisėjai skyrė pergalę mūsiškei, o trys – belgei.

Tačiau antrojo ir trečiojo finalo šokio metu Bgirl Nicka teisėjams nė trupučio neleido suabejoti savo pranašumu: tiek už antrąjį, tiek už trečiąjį šokį teisėjai vienbalsiai skyrė pergalę D. Banevič (bendras finalo rezultatas – 12:3).

Dalis jos pasirodymų – šiame vaizdo įraše: youtube.com/shorts/ayZzx4hzNmo.

Ketverios „Undisputed Masters” serijos varžybos per metus yra rengiamos keturiuose pasaulio miestuose – Tokijuje, Londone, Amsterdame ir Los Andžele.

2022 m. D. Banevič – Bgirl Nicka jau buvo tapusi Londono etapo nugalėtoja, tad šį pergalė yra antroji tokio rango varžybose.

Viena stipriausių breiko šalių pasaulyje laikoma Japonija yra labai sėkminga Lietuvos šokėjai. Čia lapkričio pabaigoje ji laimėjo ir Pasaulio sportinių šokių federacijos (WDSF) reitingo varžybas.

Dominika Banevič – Bgirl Nicka ( "Undisputed Masters" nuotr.)
Dominika Banevič – Bgirl Nicka ( "Undisputed Masters" nuotr.)
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją