Keturias pergales Meksikoje iškovojusios lietuvės pralaimėjimus patyrė tik prieš dvi aukščiausią reitingą turnyre turinčias JAV poras.

Šeštadienį vykusiame aštuntfinalio susitikime M. Paulikienė ir A. Raupelytė metė rimtą iššūkį antroms pagal skirstymą amerikietėms Kristen Nuss ir Taryn Kloth. JAV pora laimėjo po trijų setų kovos 2-1 (21:19, 20:22, 15:9).

Lietuvės antrame sete sugebėjo du sykius panaikinti 5 taškų deficitą ir išlygino bendrą rezultatą. Trečiojo seto pradžia taip pat buvo apylygė ir tik pabaigoje gerokai daugiau tokio aukšto lygio varžybų patirties turinčios amerikietės įrodė savo pranašumą.

Žemiausią reitingą tarp visų pagrindinių varžybų dalyvių turėjusios Lietuvos paplūdimio tinklininkės užėmė devintą vietą ir pelnė po 230 pasaulio reitingo taškų.

K. Nuss ir T. Kloth vėliau įveikė ir Prancūzijos komandą bei žengė į turnyro pusfinalį.

Bendrą turnyro prizų fondą sudaro 150 tūkst. JAV dolerių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją