Savaitgalį Las Vegase vykusioje UFC dvikovoje N. Krylovas susigrumė su Ryanu Spannu. Pastarasis po varžovo smaugimo veiksmo buvo priverstas pasiduoti dar pirmajame raunde.


Trečią pergalę iš eilės UFC iškovojęs N. Krylovas nustebino po pergalės iš pradžių kartu su fanais sarkastiškai skandavęs „USA, USA“, o tuomet „Rusija, Rusija“.

Tiesa ta, kad N. Krylovas jau kurį laiką gyvena Maskvoje ir palaiko Vladimiro Putino režimą bei agresorių pusę kare Ukrainoje.

2022 metais jis tvirtino, kad pateikė dokumentus Rusijos pilietybei gauti.

„Mėginu gauti Rusijos pilietybę. Gali būti, kad prieš kovas būsiu pristatomas kaip kovotojas iš Ukrainos, nes turiu Ukrainos pasą. Tačiau tikrai nesifotografuosiu su Ukrainos vėliava, nes turiu kitą viziją ir supratimą apie šią šalį. Veikiau eisiu visai be vėliavos, nei su Ukrainos vėliava“, – kalbėjo jis, socialiniuose tinkluose nusifotografavęs su Rusijos vėliava.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)