Rungtynes elektrėniškiai pradėjo išsiverždami į priekį po tikslios Karolio Krasilnikovo atakos. Puolėjas buvo tikslus pirmojo kėlinio viduryje (10:33, rez. perd. Ernestas Azarevicas).

Šeimininkų persvarą padvigubino Nazaras Ružnikovas, kuris netoli vartų pakeitė ritulio skriejimo kryptį ir šis įskriejo į vartus (14:53, rez. perd. Yaroslavas Pančenko, E. Azarevicas). Visgi, jau kitoje atakoje savo išpuoliu atsakė ir „Prizma“, kai Matiss Strausas buvo tikslus greitoje atakoje (15:08).

Kėlinio pabaigoje „Airwell Energijai“ turint daugumą „Prizma“ susikūrė net keletą progų pabėgti į greitą ataką, o vienoje iš jų šeimininkus gelbėjo vartų skersinis. Visgi, svečių atakos tikslo nepasiekė, o Elektrėnų klube gražiai suklaidinęs vartininką antrąjį savo įvartį pelnė K. Krasilnikovas (19:44, rez. perd. Y. Pančenko, Sergejus Lohačius).

Antrajame kėlinyje galimybę žaisti daugumoje jau turėjo Rygos atstovai ir ją jie pavertė įvarčiu. Po gražaus ritulio įžaidimo kombinaciją užbaigė ritulį į vartus siuntęs Elvis Kaiminšas (24:16, rez. perd. Haraldas Štrombergas, Danila Dubovas).

Po pelnyto įvarčio varžovai ir toliau kūrė atakas prie elektrėniškių vartų, bet šiems pavyko atsilaikyti bei gavus progą daugumai susigrąžinti dviejų įvarčių pranašumą. Tikslų šūvį į latvių vartus atliko Donatas Kumeliauskas (33:48, rez. perd. Dovydas Laimutis).

Visgi, paskutinę antrojo kėlinio minutę „Prizma“ pelnė trečiąjį savo įvartį. Iki minimumo „Airwell Energijos“ persvarą sumažino Armando Berzinšo įvartis (39:03, rez. perd. Rihardas Kuzis, Kristeris Apsitis).

Trečiajame kėlinyje latviams pavyko perimti žaidimo kontrolę ir Haraldas Štrombergas rungtynėse atstatė lygybę (49:25, rez. perd. E. Kaiminšas, Danielis Davis Bekis). Negana to, tas pats H. Štrombergas iki trečiojo kėlinio pabaigos likus vos trims minutėms pirmą kartą rungtynėse išvedė „Prizma“ į priekį (56:57, rez. perd. E. Kaminšas, D. D. Bekis).

Kėliniui artėjant prie pabaigos „Prizma“ pažeidė taisykles, o „Airwell Energijos“ treneris Arūnas Aleinikovas nieko nelaukdamas paprašė pertraukėlės ir vartininką keitė aikštės žaidėju susikuriant dirbtinę dviejų žaidėjų persvarą. Tokia taktika pasiteisino, kai N. Ružnikovas antruoju savo įvarčiu išplėšė pratęsimą (58:25, rez. perd. Danilas Tsarkovskis, D. Kumeliauskas).

Pratęsime aktyviau žaidė Latvijos atstovai, bet jiems pelnyti pergalingo įvarčio nepavyko, o pačioje pratęsimo pabaigoje „Airwell Energija“ pabėgo į greitą išpuolį, kuriame savo komandos herojumi tapo Danilas Tsarkovskis. Ukrainiečio metimas atnešė jo klubui pergalę paskutinėse reguliaraus sezono rungtynėse (64:49, rez. perd. Klymentijus Lysakas, S. Lohačius).

Atkrintamąsias varžybas „Airwell Energija“ pradės kovo 2-ąją dieną Jelgavoje. Serijoje iki trijų pergalių ketvirtfinalyje jie kausis su Latvijos čempione „Zemgale/LLU“ komanda.