Penkių raundų kova prasidėjo aktyviais D. Abenos bandymais smūgiuoti į lietuvio pilvo sritį, tačiau Kuvalda atsakė stipriais smūgiais varžovui į galvą. Teisėjų nuomone pirmąjį raundą laimėjo surinamietis.

S. Maslovojevas iniciatyvos toliau nesugebėjo susigrąžinti, teisėjų sprendimu jis pralaimėjo ir antrąjį raundą. Trečiajame raunde D. Abena pastebimai pavargo, lietuvis teisėjų sprendimu buvo pranašesnis.

Ketvirtame raunde teisėjas sustabdė kovą – prakirstą ir kraujuojančią lietuvio koją apžiūrėjęs gydytojas toliau kovoti neleido.

Titulas atiteko surinamiečiui, o S. Maslobojevas liejo pyktį ringe, negalėdamas tuo patikėti.

Lietuvis šveitė dantų apsaugą ant ringo grindų ir tebesiplūsdamas išėjo iš ringo bei patraukė rūbinės link. D. Abenai tuo tarpu netrukus buvo įteiktas čempiono diržas.

S. Maslobojevas „Glory“ organizacijoje iki tol laimėjo visas keturias kovas.

Lietuvos kovotojas su Nyderlanduose užaugusiu ir šiuo metu ten gyvenančiu D. Abena kovojo antrą kartą. Pirmąsyk jų akistata įvyko 2021 metų spalį, tuomet Andriaus Šipailos auklėtinis teisėjų sprendimu triumfavo po itin atkaklios kovos.

S. Maslobojevas pasaulio čempionu tapo praėjusių metų spalį, kai teisėjų sprendimu nugalėjo marokietį Tariką Khabezą.


Iki šeštadienio kikbokso profesionalų turnyruose Lietuvos kovotojas laimėjo 36 pergales (21 nokautu) ir patyrė 5 nesėkmes. S. Maslobojevas įveikė 12 varžovų iš eilės. Paskutinį kartą Kuvalda nesėkmę patyrė 2017 metų liepą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)